Misiune / viziune

POLOGLOT inglobeaza mixul de instrumente si solutii cu ajutorul carora orice persoana care isi doreste sa invete o limba straina intr-un timp relativ scurt, sa aiba acces rapid si simplu la pregatire.

Poliglot – Centru de Limbi Străine a fost înființat in 2015 de un grup de profesori si traducatori cu experiență de minim 5 ani în predarea limbilor străine, precum și în realizarea de traduceri și retroversiuni, interpretariat și training. Ne-am propus un obiectiv maret, acela de a va ajuta sa obtineti rezultate concrete și tangibile in invatarea unei limbi straine, dar in acelas timp sa va facem sa iubiti limbile straine, indiferent de dificultatea acestora sau de nivelul de competență la care doriți să ajungeți.

Misiune

  • Sa va ajutam sa invatati o limba straina intr-o maniera adaptata ritmului Dumneaoastra de invatare ;
  • Sa invatati o limba straina bucurandu-va de rezultate imediate
  • Sa acumulati cunostinte utile si interesante in acelas timp;
  • Sa aflati lucruri minunate despre tara, poporul, civilizatia limba carei o studiati;

Valori

  • Integritate, profesionalism, implicare;
  • Angajament pentru educatie continua si eficienta, inovație și excelența;
  • Convingerea ca a cunoaste o limba straina este fundamentala in zilele noastre;
  • Convingerea ca perseverenta, studiul continuu sunt cea mai eficienta politica de dezvoltare personala durabila;

Profesorii Poliglot dețin licențe universitare și diplome post-universitare (studii aprofundate și masterat), cu specializări în domeniul filologiei și limbilor străine.

Toți au acumulat o experiență semnificativă în predarea limbilor străine la toate nivelurile – de la începători la avansați care se pregătesc pentru examenele de nivel C1 – C2 (Graduate Record Examination, Cambridge Proficiency in English, Grosses Deutsches Sprachdiplom etc.). De asemenea, o parte dintre profesorii noștri sunt traducători atestați, în vreme ce alții au publicat traduceri la importante edituri din România.

Solicita oferta / detalii

Adresa: Strada Polonă 23a, București, Romania / Telefon: 0799 87 12 88 / Fax: 0372 87 00 55 / E-Mail: info@cursuripoliglot.ro

nume / prenume (required)

Companie:

Numar de telefon

Adresa de mail:

Mesaj