Cursuri pentru copii

Copiii vor invata rapid, prin joc, o limbi straine. Profesori cu o vasta experienta in lucrul cu copiii le-au pregatit micutilor metode usoare si rapide de aculmulare a cunostintelor noi.

Limbile străine se învață cel mai bine din fragedă copilărie. Acesta este un fapt binecunoscut, probat prin multiple studii derulate asupra copiilor bilingvi sau expuși la medii de viață multilingve. Centrul de Limbi Străine Poliglot organizează cursuri speciale pentru copii, cu grupe restrânse, în care cei mici vor învăța engleza, franceza sau germana alături de cei de vârsta lor, cu materiale haioase, adaptate vârstei, după metode moderne și interactive, cu ajutorul unor profesori experimentați și pasionați de lucrul cu copiii.

Credem ca procesul de invatare continua , activa si creativa a limbilor straine iti poate fi de folos in orice moment al vietii tale ( copilarie, adolescenta, maturitate ). De aceea iti oferim posibilitatea de a-ti imbunatati continuu abilitatile de comunicare intr-o limba straina si de dezvoltare personala si profesionala, prin accesarea programelor noastre educationale, care ti se potrivesc cel mai bine.

Ne asumam responsabilitatea de a te aduce mai aproape de idealurile tale.
Pentru aceasta avem un tel : sa devenim un model in care calitatea serviciilor oferite sa faca diferenta… Pentru ca suntem o institutie profesionista, responsabila, un partener solid, de incredere si performant.

Noi, POLIGLOT, suntem diferiti pentru ca :
– suntem creativi si inventivi;
– stimulam invatarea activa si experentiala;
– dezvoltam fluenta in comunicare si crestem increderea fiecaruia de a se exprima intr-o limba straina;
– iti oferim un mediu deosebit de invatare si formare personala;
– te incurajam sa inveti asa cum iti doresti, in functie de ritmul si de timpul tau, prin personalizarea programelor noastre;
– ne dezvoltam si innoim in mod continuu metodele de predare – invatare- evaluare, pentru a oferi eficienta cursurilor noastre;
… si nu in ultimul rand:
– avem un corp profesoral competitiv si bine pregatit in domeniul limbilor straine si al metodicii.

De aceea avem incredere in noi si in VOI.

Poliglot – Centru de Limbi Străine a fost înființat in 2015 de un grup de profesori si traducatori cu experiență de minim 5 ani în predarea limbilor străine, precum și în realizarea de traduceri și retroversiuni, interpretariat și training. Ne-am propus un obiectiv maret, acela de a va ajuta sa obtineti rezultate concrete și tangibile in invatarea unei limbi straine, dar in acelas timp sa va facem sa iubiti limbile straine, indiferent de dificultatea acestora sau de nivelul de competență la care doriți să ajungeți.

Misiune

  •  Sa va ajutam sa invatati o limba straina intr-o maniera adaptata ritmului Dumneaoastra de invatare ;
  •  Sa invatati o limba straina bucurandu-va de rezultate imediate
  •  Sa acumulati cunostinte utile si interesante in acelas timp;
  •  Sa aflati lucruri minunate despre tara, poporul, civilizatia limba carei o studiati;

Valori

  •  Integritate, profesionalism, implicare;
  •  Angajament pentru educatie continua si eficienta, inovație și excelența;
  •  Convingerea ca a cunoaste o limba straina este fundamentala in zilele noastre;
  •  Convingerea ca perseverenta, studiul continuu sunt cea mai eficienta politica de dezvoltare personala durabila;

Solicita oferta / detalii

Adresa: Strada Polonă 23a, București, Romania / Telefon: 0799 87 12 88 / Fax: 0372 87 00 55 / E-Mail: info@cursuripoliglot.ro

nume / prenume (required)

Companie:

Numar de telefon

Adresa de mail:

Mesaj